dilluns, 18 de febrer del 2008

CiU s’ha begut l’enteniment?

CiU s’ha begut l’enteniment?
Aprofitant l’estat de salut de Josep Antoni Duran i Lleida i el paper autoimposat de segona línia de l’expresident Jordi Pujol, Artur Mas tensa la corda, i ara proposa que allò que no va saber aconseguir creant les condicions necessàries per un consens, sigui la metròpoli qui li regali. I això que diu que representa un partit nacionalista català. Com fem riure el nacionalisme espanyol.


És lògic que CiU i més en particular Artur Mas, mal aconsellat per el petitíssim nucli que el rodeja, intenti recuperar el poder , però el que no es pot fer és donar credibilitat al programa “Polònia”, donant la imatge que hi ha gana de poder. Però el que no entén Artur Mas és que la bona gent de CiU té dignitat i no es mereix el mercadeig fenici dels seus dirigents. Jordi Pujol mai no hauria actuat d’aquesta manera, i Duran i Lleida, més intel·ligent i professional, tot i les bromes que li fan d’un ministeri a Madrid, ha sabut sempre estar al seu lloc.

Cal, doncs, que Josep Antoni Duran i Lleida es recuperi al més aviat possible i prengui les regnes de la campanya. I que Jordi Pujol posi ordre en alguns dels hereus de la seva obra, que cada dia estan malbaratant.

A CiU hi ha un relleu generacional emergent que alguns voldrien apartar, però que cada dia avança i que ha de saber agafar el relleu d’un Mas cada dia més en decadència , no sabem ben bé si per ell mateix o pel seu entorn.
Imprimeix · Envia a un amic · Crea PDF

1 comentari:

Charnegobarna ha dit...

https://independeciacatalunya.wordpress.com/2016/05/07/independencia-catalunya/#comments
Todos los partidos rechazan la estrategia independentista de Puigdemont , salvo Podem, que sí pero nó. El problema de Podem, que no puede. Puigdemont confía en que el Gobierno que salga del 26-J “ofrezca” una solución. Con 7 de CDC y 8 de ERC, de un total de 173 según encuestas. Ahora no hay Declaración Unilateral de Independencia. De los 18 meses, ni hablamos. Ahora solicitan un referendum, depués del plebiscito perdido por el 48%. Eso sí, Puigdemont está dispuesto voluntaristamente a consensuar los próximos referendum, hasta que salga más del 50%. Derrogarán la ley 222 del Estatut, aprobado por nosotros los catalanes por mayoría, por el cual es necesario 3/4 del Parlament para tocar una coma. El astuto Artur Más, ninguneado, navegando en la sombra. Los burgeses de la new-CDC, de Pujol y Más pactando con ERC y la CUP no se sabe qué. De Pujol a Más y a Puigdemont.